ALM Onderhoud Barendrecht ontzorgt

Laat uw badkamer plaatsen door ALM Onderhoud Barendrecht

Uw nieuwe badkamer laten plaatsen door ALM Onderhoud Barendrecht is een goede keuze! Met onze jarenlange ervaring en expertise realiseren wij de mooiste badkamers. ALM Onderhoud Barendrecht is geen groot bedrijf maar een kleine aannemer met persoonlijke aandacht en benadering. ALM werkt al jaren samen met vaste geselecteerde onderaannemers voor timmer-, loodgieter- en schilderwerk. U heeft altijd één vast aanspreekpunt bij ons, wij ontzorgen u volledig!

 

Gratis adviesgesprek

ALM Onderhoud Barendrecht adviseert u graag over de praktische en technische mogelijkheden voor nieuwe badkamer of badkamer renovatie. Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u thuis voor een oriënterend gesprek, bekijken de huidige situatie en nemen ook meteen de maten van uw badkamer precies op. U ontvangt vervolgens van ons een duidelijke offerte.

 

Badkamer plaatsen en levering materialen

Indien u dat wenst, leveren wij ook graag alle benodigde (bouw-)materialen zoals sanitair, tegels en overige materialen. ALM heeft een uitgebreid bestand van kwaliteitsleveranciers waardoor wij alle benodigde materialen uit betrouwbare bron leveren, tegen uitstekende prijzen. Uiteraard werken wij alleen met de bekende A-merken.

 

Badkamer renoveren

Naast badkamers plaatsen in een ‘schone situatie’, bijvoorbeeld in nieuwbouw of in situatie waar de oude badkamer al gesloopt en afgevoerd is, renoveren wij ook badkamers als compleet project. Wij slopen dan uw oude badkamer en voeren deze af. Alvorens de nieuwe badkamer geplaatst wordt, voeren wij eerst het nodig leiding- en installatiewerk uit.

Kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijke prijs

Wilt u ook kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijk prijs? Neem direct contact op met ALM Onderhoud Barendrecht via de onderstaande knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.