ALM Onderhoud Barendrecht ontzorgt

Laat uw nieuwe keuken plaatsen door ALM Onderhoud

ALM Onderhoud is uw ervaren en betrouwbare partner in het plaatsen van alle soorten keukens.

 

Is uw keuken toe aan vernieuwing of vervanging? U bent de keuken zat, ‘wil gewoon iets nieuws’ of voldoet de keuken niet meer aan uw wensen?

 

ALM Onderhoud helpt u graag!

Wij zijn gespecialiseerd in plaatsen van alle merken keukens en helpen u vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing en natuurlijk onze onovertroffen nazorg.

 

Badkamer plaatsen en levering materialen

Indien u dat wenst, leveren wij ook graag alle benodigde (bouw-)materialen zoals sanitair, tegels en overige materialen. ALM heeft een uitgebreid bestand van kwaliteitsleveranciers waardoor wij alle benodigde materialen uit betrouwbare bron leveren, tegen uitstekende prijzen. Uiteraard werken wij alleen met de bekende A-merken.

 

Voorafgaand aan het plaatsen van uw keuken verzorgen wij alle installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen of verleggen van wateraanvoer en afvoer, elektriciteit en gasleidingen. Wij installeren uw keuken nauwkeurig en tot in detail, zoals het perfect afhangen en instellen van de deuren en fronten. Maar ook het plaatsen van alle voorkomende inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, koelkast, oven etc. verzorgen wij voor u. Ook voor de afwerking staan wij ons mannetje en zorgen voor bijvoorbeeld het tegelwerk, plaatsen van verlichtingslijsten, stopcontacten etc. etc.