Kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijk prijs

ALM Onderhoud Barendrecht, sinds 1996

Over ons
ALM onderhoud Barendrecht is specialist in het plaatsen van badkamers, toiletten, tegelwerk, stucwerk, metselwerk en verbouwingen en vastgoedonderhoud voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

 

ALM Onderhoud Barendrecht ontzorgt!
Wij nemen graag de volledige regie van een totaal verbouwing voor u echt uit handen nemen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat wij de plavuizen vloer leggen, de badkamer renoveren of de wanden en plafonds voorzien van een stuclaag met bijv. een eindafwerking van sauswerk. Zo krijgt u vanaf het sloopwerk tot aan de oplevering te maken met één aanspreekpunt.

 

Onze opdrachtgevers
Naast onze opdrachten voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, zoals aannemers-, installatie- en montage bedrijven, voeren wij ook werkzaamheden uit voor gerenommeerde sanitair- en tegelwinkels. Ervaring met VVE beheer is ook aanwezig . Door onze expertise worden wij ingeschakeld door één van de grootste schade en herstelbedrijven van Nederland om na brand of waterschade herstelwerkzaamheden te verrichten.

 

ALM Onderhoud Barendrecht, sinds 1996 een betrouwbare partner
Wij werken al jaren met geselecteerde vaste onderaannemers voor timmer, loodgieter en schilderwerk. Onze werkplaats bevindt zich op de Arnhemse weg 5C in Barendrecht. Aad Meijndert is sinds 1996 de drijvende kracht achter deze onderneming. Hij staat voor gedegen vakwerk, tegen een eerlijke prijs.

 

Als klanten aan ons vragen of wij de aankoop/levering van bouwmaterialen, sanitair tegels, verven of latex willen verzorgen dan heeft dat voordelen. Het door ons opgebouwde bestand van leveranciers geeft de mogelijkheid om met een leuke korting uw spullen te bestellen. Uiteraard werken wij alleen met de bekende A-merken.

 

Kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijke prijs
Wilt u ook kwaliteit en vakwerk tegen een eerlijk prijs? Neem direct contact op met ALM Onderhoud Barendrecht via de onderstaande knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.